Bar_banner_bar_dic2

De Investeerdersclub

Erwin Koenraads , AX

De Investeerdersclub

Welkom bij het meest informele 'informals' netwerk van Nederland! Investeren gaat volgens ons over vertrouwen en fun. Dit lukt het beste in een informele setting, waar de i...

Small_thumb_36927ec De Investeerdersclub

Welkom bij het meest informele 'informals' netwerk van Nederland! Investeren gaat volgens ons over vertrouwen en fun. Dit lukt het beste in een informele setting, waar de investeerders elkaar kennen en plezier en deals hand in hand gaan. Door ons goed voorbereide ondernemers pitchen op een Dealmaking Dinner voor een grote groep investeerders en krijgen daarna de kans de hele avond met hen te praten op zoek naar de informal die bij hen past. Offline was De Investeerdersclub daarmee goed voor 17 deals in 2012 met een totale waarde van maar liefst 1,7 miljoen, een gemiddelde investering van 100.000 euro dus.

Om investeerders hiernaast de kans te bieden ook kleinere bedragen te kunnen investeren in kansrijke ondernemingen met een kleinere kapitaalbehoefte, heeft De Investeerdersclub deze groep opgericht. De proposities die je hier ziet hebben via crowdfunding al een deel van hun kapitaalbehoefte opgehaald en pitchen hier om de rest op te halen óf pitchen alleen aan onze groep. Pitches zijn voor een bepaalde tijd exclusief te zien binnen deze groep met De Investeerdersclub als enige "crowd" waar gefund wordt. Een soort online Dealmaking Dinner die net wat langer duurt.

Doordat deze ondernemers vaak op zoek zijn naar een relatief klein bedrag zullen ze (nog) niet op een Dealmaking Dinner terecht komen, dat wil echter niet zeggen dat het geen kansrijke ondernemers zijn! Jaarlijks melden zich ongeveer 300 ondernemers bij De Investeerdersclub, waarvan er hooguit 40 op een Dinner pitchen. Voor de overige ondernemers kan het zijn dat informal investment niet de juiste weg is, of dat de onderneming nog niet ver genoeg is. Deze ondernemers willen we nu wel de kans bieden om zich online exclusief aan onze club te presenteren.

Voor ondernemers geeft deze groep toegang tot een groot aantal actieve investeerders die investeren in hun DNA hebben. Het kan dus ook het perfecte platform zijn om aan het laatste deel van je kapitaalbehoefte te voldoen, nadat je propositie via crowdfunding al het vertrouwen van velen heeft gekregen. Daarnaast zullen onze informals meestal niet vanachter hun laptop blijven toekijken hoe jij de opgehaalde investering gaat benutten. Velen zijn bereid om daarnaast hun kennis, kunde en netwerk in te zetten om jouw onderneming nog sneller te laten groeien.

Check voor meer informatie over de club: www.deinvesteerdersclub.nl

Resized_header

Bij informal investment draait het niet alleen om het plan maar des te meer om de ondernemer achter het plan. Laat daarom in ieder geval zien: - Wat je Unique Selling Points zijn (kan ook persoonlijk zijn); - Dat je een schaalbaar en getest (met betalende klanten) business model hebt; - Dat er binnen 5 jaar exit mogelijkheden zijn met een rendement van tenminste 10x return on investment; - Dat je een bepaald trackrecord hebt en hoe je dit gaat inzetten bij het runnen van je bedrijf

Op deze groep vinden voornamelijk kleine (10k - 50k) deals plaats, maar mogelijk ook grotere (50k - 500k). Een enkele investeerder kan een investering doen tot 10.000 euro, voor investeringen boven dit bedrag neem je direct contact op met de ondernemer.

Vooral gericht op Nederlandse ondernemers met plannen voor de binnenlandse en buitenlandse markt. We staan verder open voor alle sectoren en bedrijfstakken.