Idea-equity-label
Aandelen
Equity
Billboard_tt_symbid Play
Michiel J Snijders Beheer team 5
Michiel J Snijders Beheer Utrecht, NL

No longer in business - Trippel Trappel

Nederlands grootste animatieproducent il Luster realiseert op dit moment een unieke film: Trippel Trappel. Een geweldig getekend avontuur is begonnen!

$64.043 gefinancierd
100%
$64.043
Minimum doelbedrag
99%
Aandelen
No longer in business - Trippel Trappel
INNER CIRCLE

Een groots en geweldig animatieavontuur is begonnen!
Trippel Trappel is een getekend avontuur dat alles in zich heeft om een instant animatie klassieker te worden.

Het is een uniek en ambitieus project.
Ambitieus, want de film wordt helemaal in Nederland getekend, met animatie van een hoog, internationaal niveau.
En uniek omdat de film niet op een boek of bestaand personage is gebaseerd, maar speciaal voor het grote doek is bedacht. Nog niet eerder is er in Nederland een avondvullende animatiefilm gemaakt op basis van een gloednieuw origineel verhaal. 
En daarin komt nu dus verandering:
Trippel Trappel komt er aan! En u kunt deel uitmaken van dit mooie avontuur. 

Door frames te adopteren investeert u in de film en ontvangt u leuke kadootjes.
lees verder en kies een pakket uit.
 

Synopsis

Trippel Trappel is een vrolijke en avontuurlijke film voor jonge kinderen, ouders, grootouders en broertjes en zusjes. In deze wervelende en ontroerende familiefilm willen de huisdieren ook graag Sinterklaas vieren; DierenSinterklaas. Want waarom krijgen zij eigenlijk geen cadeau’s op 5 december? Zij zijn toch ook altijd braaf? Onder leiding van de energieke Fretje maken ze hun eigen verlanglijstje. En omdat het al bijna pakjesavond is, brengt Fretje, samen met zijn vrienden Takkie de wandelende tak en Kari de kanarie, de lijstjes zelf naar Sinterklaas. Ze beleven een avontuurlijke reis op weg naar de boot van Sinterklaas. Eenmaal op de boot aangekomen lijkt hun plan te mislukken door tussenkomst van een rat. Of weet Sinterklaas nog een oplossing?

En passent introduceren we dus ook nog eens een nieuw fenomeen: DierenSinterklaas.Trippel Trappel is vanaf 4 oktober 2014 te zien in ruim 100 bioscopen. En de jaren daarna op DVD, Video on Demand en elk jaar op tv.U kunt ons helpen met het realiseren van deze ambitieuze film. Gaat u met ons mee op avontuur?Wij denken dat er veel mensen zijn die het leuk vinden om mee te gaan in dit unieke avontuur en om een beetje eigenaar te worden van Trippel Trappel.

Daarom hebben we het mogelijk gemaakt om de animatietekeningen waaruit de film bestaat, de zogenaamde ‘frames’, te adopteren.De film (zonder op- en aftiteling) heeft 55.000 frames die u per aandeel van 20 frames kunt adopteren. We bieden ze aan in diverse pakketten.Elk frames-certificaat van € 20,00 vertegenwoordigt een lidmaatschapsrecht in de Trippel Trappel coöperatie. Deze vereniging wordt opgericht zodra alle secondes zijn geadopteerd. De voorwaarden van deze financiering zijn overeenkomstig de voorwaarden die het Nederlands Filmfonds hanteert voor de door het fonds verstrekte financieringen. Elk certificaat geeft recht op een evenredig percentage op de inkomsten van de producent, in verhouding met de investering van andere private investeerders en die van de producent. En belangrijker nog, het geeft recht op de volgende extra’s: 20,- euro (20 geadopteerde frames)

- winstdeling

naam op de aftiteling onder 'met dank aan onze investeerders:'

digitaal film adoptie-certificaat

regelmatige updates via TrippelTrappel Facebook en Twitter

divers behind the scenes en ‘making of’ materiaal op internet via wachtwoord voor VIMEO

exclusieve digitale kleurplaten40,- euro (40 geadopteerde frames)

Alle mooie extra's als hierboven plus:

digitale poster van de film

Een prachtige ‘van schets tot animatie’ tekening

het scenario (digitaal als PDF)60,- euro 

Alle mooie extra's als hierboven

1 bioscoopkaartje voor de eerste filmweek (8 - 15 okober 2014)

het (voorlees)boek van de film (uitgever Leopold), opgestuurd binnen Nederland

originele tekening uit de film!!100,- euro 

Alle mooie extra's als hierboven en daarbij:

een exclusief hardcover productiewerkboek met schetsen, modelsheets, colourboards etc., opgestuurd binnen Nederland

Kans op een studio bezoek via loting200,- euro 

Alle mooie extra's als hierboven

naam op de aftiteling onder 'met dank aan onze speciale investeerders:'

- originele tekening uit de film gesigneerd door de regisseurs

Een uitnodiging voor twee personen voor een VIP sneak preview IN de (geluidsstudio) studio in januari-februari 2014! 500,- euro 

Alle mooie extra's als hierboven

naam op de aftiteling onder 'met dank aan onze hoofd investeerders:'

je kind mag een Sinterklaasliedje zingen dat te horen zal zijn in de film

uitnodiging voor 2 personen voor de officiële gala première.1.000,- euro 

Alle mooie extra's als hierboven, maar ook: Jouw naam of de naam van een geliefde IN de film!

In de film is er voor drie mensen plaats op een van de lijstjes van Sinterklaas. Als de helden op de boot van Sinterklaas komen, zien ze in de lijstjeskamer een paar namen voorbij komen op de computers van de Pieten. Uw naam naar keuze kan dan op de lijst komen op de computer. U kunt zelf kiezen of er ‘braaf’ of ‘stout’ naast moet komen te staan.

Op volgorde van binnenkomst!

Als de plaatsen op de lijstjes al vergeven zijn, krijgen deze investeerders een bijzondere plek op de aftiteling. "De volgende brave kinderen hebben Sinterklaas extra geholpen:"3.500,- euro of meer

Investeerders kunnen ook een speciaal uitje krijgen. Bedrijven (of privé personen) die een grote investering als deze doen, kunnen in overleg een bijzondere presentatie krijgen voor tien personen. Een exclusief (bedrijfs)uitje naar de Studio en een bijzondere persoonlijke uitleg over hoe de film tot stand is gekomen.

Allen gaan met een prachtig cadeau-pakket naar huis en zien we terug op de première!Dus kies uit bovenstaande opties of als u specifieke wensen hebben, aarzel dan niet om een mail te sturen.

Trippel Trappel zal vanaf 8 oktober 2014 in ruim 100 bioscopen vertoond worden.
Het succes van een film is vooraf moeilijk in te schatten maar de bezoekcijfers van eerdere films geven ons een goed beeld van de potentie (noot 1).
Wij verwachten met Trippel Trappel in de eerste vertoningsperiode (najaar 2014) rond de 300.000 bezoekers te trekken.

In het najaar van 2015 zal de film op DVD en als Video on Demand beschikbaar komen. Daarnaast zal de film in 6 delen te zien zijn op TV bij de KRO.
(zie ook hieronder: finance)

Omdat Trippel Trappel een uniek project is in de Nederlandse filmhistorie zal er promotioneel flink uitgepakt worden.Uiteraard is er de première voorstelling op 4 oktober 2014 waar de acteurs en beroemdheden voor worden uitgenodigd en waarbij uiteraard veel pers aanwezig zal zijn.Deze bijzondere film zal een uitgebreide pers- en publiciteitscampagne hebben die zich kan meten met de grote Amerikaanse concurrenten, voornamelijk verzorgd door distributeur A-film. Zowel voorafgaand als tijdens de bioscooprelease zullen we op meerdere manieren de pers benaderen. We verwachten geruime aandacht van TV- en radiprogramma’s, tijdschriften, kranten en websites. Met diverse productpartners zullen speciale acties en campagnes rond de film worden ontwikkeld.Tegelijk met de bioscooprelease zal het (voor)leesboek van de film ook in de winkels liggen. Uitgeverij Leopold verzorgt de geïllustreerde uitgave.

 

Rendement

Als u frames adopteert, wordt u investeerder in de film en maakt u dus aanspraak op rendement. Al vanaf 20,- euro kunt u participeren in dit unieke avontuur. U kunt uw gehele investering met rendement terugverdienen, en u krijgt uiteraard - hoe kan het ook anders bij een film waarin Sinterklaas meespeelt - diverse mooie cadeaus zoals elders beschreven.Nu is het succes van een film vooraf moeilijk in te schatten maar de bezoekcijfers van eerdere films geven ons een goed beeld van de potentie (noot 1).

Mocht Trippel Trappel aan onze verwachtingen voldoen en meer dan 300.000 bezoekers trekken dan levert uw investering een behoorlijk rendement op. U krijgt dan het volledige bedrag van uw inleg plus 10% rendement terug. In het geval de film minder bezoekers trekt kunnen we een groot deel van uw investering terugbetalen. Rond de 280.000 bezoekers kunnen we u 100% van uw inleg terugbetalen. En bij bijvoorbeeld ± 250.000 bezoekers, kunnen we u zo’n 65% van uw investering terugbetalen (noot 2, 3, 4)Zoals gezegd krijgt u als investeerder ook direct rendement in de vorm van diverse mooie cadeaus. Zoals bijvoorbeeld bioscoopkaartjes, het geïillustreerde voorlees-boek van de film (uitgave Leopold), originele tekeningen uit de film of een schitterend gebonden, full color productiewerkboek. En als investeerder krijgt u een kijkje achter de schermen! Tijdens de productie zullen we aan onze crowdfunders regelmatig laten zien wat er in de studio gebeurt en hoe ver we al zijn.Noot 1: bezoekcijfers Kruimeltje 1.100.000, Minoes 870.000, Pluk van de Petteflet 483.000, Dik Trom 456.000, Het Paard van Sinterklaas 377.000, Foeksia de miniheks 280.000.

Noot 2: De precieze opbrengsten zijn op dit moment niet precies te geven, er zijn nog enkele variabelen die dit zullen beïnvloeden zoals bijvoorbeeld het exacte prijsniveau van het bioscoopkaartje.

Noot 3: We zijn gehouden aan de reglementen van het Nederlands filmfonds waarin het rendement van investeerders is gemaximaliseerd op 10%.

Noot 4: Als investeerder deelt u, zolang de 10% rendement niet is gehaald, ook mee in de opbrengsten van de dvd en internationale filmverkoop.