Idea-equity-label
Aandelen
Equity
Billboard_marlous_ruud-02 Play
Medium_thumb_profiel_foto
Ruud Mutsaers team 2
Ruud Mutsaers Tilburg, NL

Boekhandel Gianotten

Wij, Marlous en Ruud, willen van boekhandel Gianotten weer dé boekhandel van Tilburg maken. Met het Gianotten gevoel dat u van ons gewend bent.

$58.221 gefinancierd
100%
$58.221
Minimum doelbedrag
15%
Aandelen
Small_thumb_profiel_foto Boekhandel Gianotten
INNER CIRCLE


Het is onze ambitie om van boekhandel Gianotten weer die boekhandel, met dat uitstekende assortiment te maken dat we tot een paar jaar geleden hadden. Dat houdt in een breed en diep assortiment nieuwe boeken, een ruim aanbod ramsj, tweedehands boeken en passende non-books. Daarnaast hebben we een gezellige koffiebar, waar je rustig kunt zitten om een boek in te kijken of af kunt spreken met vrienden.Omdat Gianotten hoort bij Tilburg, willen we Tilburg graag betrekken bij de winkel. Door lokale auteurs de mogelijkheid te bieden om hun boek te presenteren in de winkel, door een ruim assortiment boeken over Tilburg en omgeving en door samen te werken met lokale ondernemers.
Natuurlijk organiseren we weer allerlei activiteiten rondom boeken en lezen. Signeersessie, literaire-avonden en er komt een leesclub.


Ook online zullen we natuurlijk aanwezig zijn. We houden je op hoogte van onze activiteiten en geven leestips via onze website www.deboekhandelvantilburg.nl, facebook, twitter en er komt een webshop.


Disclaimer

Op dit moment is het nog niet helemaal duidelijk hoe wij de onderneming gaan overnemen, omdat de gesprekken met de curator nog moeten plaats vinden. 
Deze onzekerheden maken dat we op dit moment nog geen definitief investeringsvoorstel aan jullie kunnen aanbieden. Zodra er meer bekend is zullen we met meer informatie komen.Ondanks de onduidelijkheden die er nog bestaan willen we alle geïnteresseerden nu al wel de mogelijkheid geven om te investeren. Bij het beschikbaar komen van nieuwe informatie kunnen investeerders gedurende de campagne zelfstandig beslissen hun investering terug te trekken. Bij het ter beschikking komen van nieuwe informatie zal het aangeboden aandelenpercentage indien nodig naar boven worden bijgesteld.
Op basis van de ter beschikking gekomen financiële informatie zal er een boekenonderzoek plaats vinden, dit zal gebeuren voordat de gelden definitief ter beschikking komen van het bedrijf. Indien blijkt dat het bedrijf om juridische of financiële redenen geen doorstart kan maken zullen alle investeerders met inachtneming van de artikelen over terugstortingen in de Symbid Algemene voorwaarden voor investeerders hun gelden teruggestort krijgen.

We bieden een breed en diep assortiment aan nieuwe boeken aan. Daarnaast hebben we een ruim aanbod aan ramsj en tweedehands. Ook zullen we boekgerelateerde producten gaan verkopen als leesbrillen, leeslampjes, agenda's, kalenders en luxe notitieboeken.

Er komt een koffiebar met lekkere koffie en gebak en in de toekomst willen we ook lunch gaan serveren.

We richten ons natuurlijk op Tilburg en omstreken met ongeveer 340.000 inwoners. Maar iedereen moet zich bij ons welkom voelen.

De consument is natuurlijk onze belangrijkste klant, maar we hebben ook goede contacten met Tilburgse ondernemers en willen ook die graag aan ons binden.

Via onze succesvolle website www.deboekhandelvantilburg.nl houden we iedereen op de hoogte van het laatste nieuws rond Gianotten en de activiteiten die we organiseren. Daarnaast zijn we zeer actief op Facebook en Twitter. Hier beantwoorden we niet alleen vragen van klanten, maar geven we ook leestips en vertellen onze collega´s over hun favoriete boeken.

Het bedrag dat via de coöperatie binnenkomt, zullen we onder andere gebruiken voor:

  • Overname van de naam Gianotten
  • Aanpassingen aan de winkel. Nieuwe naam en logo op de gevel en essentiële veranderingen aan het interieur
  • Investeren in nieuwe voorraad
  • Het opzetten van een webshop

Wat krijg je ervoor terug?

  • Iedere deelnemer aan de coöperatie krijgt de eerste vijf jaar 5% rendement uitgekeerd in de vorm van Gianotten-waardebonnen. De eerste keer in april 2015
  • Ook krijgen de deelnemers, indien mogelijk, jaarlijks dividend uitgekeerd in Gianotten-waardebonnen.
  • En om iedereen extra in het zonnetje te zetten maken we een pilaar in de winkel met alle namen van de investeerders.