Idea-equity-label
Aandelen
Equity
Billboard_untitled_design Play
Medium_thumb_dsc_1769
Marc Kappetein & Harold van Riel team 4
Marc Kappetein & Harold van Riel Heerenveen, NL

No longer in business MakeMyDreams

Voortaan € 5 miljard cadeaugeld wél goed besteed met het eerste crowd funding platform voor ieders persoonlijke wens

$46.576 gefinancierd
100%
$46.576
Minimum doelbedrag
5%
Aandelen
Small_thumb_dsc_1769 No longer in business MakeMyDreams
INNER CIRCLE

Vijf miljard euro per jaar. Dat is globaal het bedrag dat er in Nederland wordt besteed aan cadeaus, vaak aan totaal overbodige cadeaus. Vijf miljard! Kan dat niet anders? Wel als het aan MakeMyDreams ligt. Het is het eerste crowd funding platform voor persoonlijke wensen. Het concept is even slim als simpel: creëer je eigen MakeMyDreams account en vraag gulle gevers die je om wat voor reden iets willen toestoppen om een financiële bijdrage. Investeer mee en maak Nederland blij met vijf miljard per jaar!

Hoe vaak gebeurt het niet dat mensen elkaar iets willen schenken maar niet goed weten wát? Verjaardagen, behaalde diploma’s, een vriendendienst, een Kerstpakket, een cadeautje voor de vakantie… Bij gebrek aan creativiteit komen er cadeaus op tafel die niet echt doen wat ze moeten doen: mensen blij maken. Weer 6 verschillende cadeaubonnen bij winkels waar je nooit koopt. Weer 6 flessen wijn van het verkeerde soort. En weer een dvd. Inderdaad: dat had je nou echt niet hoeven doen…


Wat is jouw droom?

Met MakeMyDreams komt het geld voortaan wel goed terecht. Als opstapje naar dat weekendje New York dat je al zo lang wilde. Of voor het kasteel van Lego dat het mooiste van de hele wereld is. Of wat een ontvanger maar voor ‘dromen’ heeft. Als je alle feestmomenten door het jaar heen zo benut, worden wensen heel snel werkelijkheid.


Echte wensen realiseren

MakeMyDreams maakt dat mogelijk. Straks weten we allemaal van elkaar wat onze échte wensen zijn. Je krijgt bij ons een eigen pagina met een cadeaurekening en voortaan geeft iedereen jou het allerleukste en aller slimste cadeau: een bijdrage aan die grote wens.


Voor meer info, contact Marc Kappetein van Make My Dreams.

Voor meer info, contact Marc Kappetein van Make My Dreams.

Voor meer info, contact Marc Kappetein van Make My Dreams.

Voor meer info, contact Marc Kappetein van Make My Dreams.