Idea-equity-label
Aandelen
Equity
Billboard_symbid-crowdfunding-arrow-listing
Medium_thumb_arrow.tv_boog_zwart
Adrian - team 1
Adrian - Den Haag, NL

ARROW.TV online television

Streaming video muziekplatform voor 'Underserved' doelgroepen breidt uit! Meer 'curated' muziekgenres en interactiviteit 'lean-back' op elk device en platform.

$69.935 gefinancierd
100%
$69.865
Minimum doelbedrag
€200.000 3%
Maximum doelbedrag Aandelen
Small_thumb_arrow.tv_boog_zwart ARROW.TV online television
INNER CIRCLE
Product


DE ARROW.TV CROWDFUNDING ACTIE OP SYMBID IS VOORJAAR 2018 SUCCESVOL AFGESLOTEN

Streaming video muziekplatform voor 'Underserved' doelgroepen breidt uit! Meer 'curated' muziekgenres en interactiviteit 'lean-back' op elk device en platform.

website ARROW.TV http://www.arrow.tv


Business propositie ARROW.TV

Online televisie platformen zoals Netflix zijn in korte tijd ingeburgerd en onderdeel van het dagelijks leven geworden. Deze nieuwe manier van 'televisie kijken' ontwikkelt zich in hoog tempo. Blended Digital Media BV speelt hierop in en heeft technologie ontwikkeld die voor meerdere toepassingen en doelgroepen kan worden gebruikt. Het ARROW.TV muziekplatform is de eerste toepassing in de snel groeiende streaming video markt (O.T.T.).

ARROW.TV is een 'curated' muziek-platform gericht op muziekliefhebbers die minder goed bediend worden door de reguliere media. Deze 'underserved' doelgroepen kunnen met ARROW.TV hun favoriete en unieke muziek-videos, interviews, live registraties, etc. ontvangen op alle devices en alle platforms, dus desktop- mobile en Smart-tv.

Na de start van het bedrijf begin 2016, is als eerste ARROW.TV ontwikkeld. Met ARROW.TV is een uitgebreide 'Proof of Concept' fase doorlopen waarin de technologie, marketing, het gebruik en content zijn getest en het business model is geoptimaliseerd..ARROW.TV is nu live met drie kanalen, Rock, Metal en Hitz elk met een eigen 'look and feel'. Spoedig worden meer muziek-genres zoals Blues, Country, Americana, Electronica, etc., toegevoegd.
ARROW.TV - MOTIONS

Tijdens de (door)ontwikkeling van het ARROW.TV platform is gezocht naar een methode om engagement (kijktijd, terugkerend bezoek, etc.) significant te laten stijgen. Hiervoor gebruiken we ons interactief video platform MOTIONS.

MOTIONS zijn in feite interactieve videos die bestaan uit een basis/hoofdvideo verrijkt met z.g. 'Call to Action Points' welke doorschakelen naar andere videos, interviews, ticket-verkoop, merchandising, etc.

MOTIONS zijn een essentieel onderdeel van ARROW.TV m.b.t. engagement en omzet en worden gebruikt en gepromoot binnen de eigen ARROW.TV communicatiekanalen maar ook binnen de kanalen van onze business partners zoals artiesten en platenmaatschappijen.

ARROW.TV en MOTIONS zijn beide onderdeel van de huidige explosie van streaming video content, de sterke toename van de kijktijd naar 'streamed-video' met name ook op mobile devices.

Voor de verdere (door)ontwikkeling van ARROW.TV met meer muziekkanalen (zoals Blues, Country, Americana, Electronica, etc.), interactiviteit, sales-en marketing en key-personel, hierna genoemd de 2e fase, wensen wij externe financiering aan te trekken.

Unique Selling Points


Verdienmodel


Tot nu toe bereiktBenodigde investering en gebruik van het geld


Uniek


Verdienmodel


Schaalbaarheid


Huidige status


Verdere ontwikkelingen


Doelgroep


Marktomvang


Concurrentie


Feedback van klanten


Nieuwe klanten


Verkoopverhaal


Marketing & sales kanalen


Marketing doel


Partnerships


Omzet tot nu toe

Verwachte omzet


Aannames


Tot nu toe geinvesteerd

InvesteringsbehoefteGebruik van de opgehaalde gelden


Rendement