Financiering voor ondernemers

 

Haal financiering op bij duizenden crowdfunders en professionele investeerders die geloven in jouw bedrijf. Symbid maakt dit eenvoudig.

 

 

some_text some_text some_text
Haal financiering op in ruil voor een aandeel in jouw bedrijf. Investeerders die geloven in jouw bedrijf en op zoek zijn naar rendement op de lange termijn. En als je wil, kunnen ze ook hun expertise inbrengen. Zo krijg jij de tijd om verder te bouwen en jouw bedrijf tot een succes te maken.

 

 

 

Professionele begeleiding

Wij begeleiden je van begin tot eind, bij het opzetten van een sterke pitch, het benaderen van investeerders en de juridische afhandeling zodra de totale investering binnen is. Via ons platform blijf je vervolgens eenvoudig in contact met jouw investeerders.

 

 

some_text some_text some_text
Jouw persoonlijke account manager helpt jou bij het maken van een krachtige online pitch om je plan helder te presenteren aan potentiële investeerders. Samen maken we een sterk marketing plan voor jouw campagne zodat je zoveel mogelijk investeerders crowdfunders en/ of professionele investeerders bereikt met jouw vraag om te investeren. Wij helpen je met de juridische structuur om na de succesvolle financiering de relatie met je investeerders overzichtelijk en eenvoudig te houden.

 

 

 

Voor wie: Ambitieuze ondernemers

Ondernemingen met ambitie, van startups tot groeiende bedrijven. Heb je een BV of NV, of ben je bereid die op te zetten? Heb jij een uitgewerkt en gevalideerd businessplan? Of besta je al wat langer maar ben je snel aan het groeien? Dan kan Symbid jou helpen bij het realiseren van je droom!

 

 

some_text some_text
Ondernemers met een uitgewerkt en gevalideerd businessplan op zoek naar startkapitaal. Bedrijven die al langer bestaan, groeien en financiering nodig hebben om nog sneller te groeien.

 

 

 

2 vormen van aandelen financiering

Symbid biedt 2 vormen van crowdfunding die het best passen bij jonge ambitieuze ondernemers. Bij beide willen de investeerders een aandeel in jouw bedrijf, omdat ze geloven in jouw plannen.

 

Aandelen

Converteerbare obligatie*

 • Financiering in ruil voor een aandeel in jouw bedrijf.
 • Geen rente verplichting naar je investeerders.
 • Als jouw bedrijf meer waard wordt, stijgt de waarde van de investering van jouw investeerders.
 •  

 • Een obligatie die op een later moment converteert naar aandelen in jouw bedrijf.
 • Geen waardering nodig van jouw bedrijf voor de financiering.
 • Waardering komt tot stand als bijvoorbeeld een vervolgfinanciering wordt gerealiseerd, ook aan het einde van de looptijd van de obligatie is er de mogelijkheid voor investeerders om te converteren naar aandelen.
 •  

  *Beschikbaar vanaf 1 december 2016.

  Klik hier voor meer informatie over een aandelen crowdfunding campagne en een converteerbare obligatie crowdfunding campagne.

   

   

   

  Kosten

  Geen financieringsronde is hetzelfde. Op basis van de specifieke wensen komen we tot een op maat voorstel op basis van:

  1. Een vaste vergoeding voor de benodigde voorbereidende werkzaamheden

  2. Succesfee over het opgehaalde bedrag waarbij de hoogte afhankelijk is van waar de investeerders vandaan komen.

   

   

  Start direct je financieringsaanvraag